Gevoelens uitbreiden

IMG-20180415-WA0011

“Zodra het lichaam en de adem rustig en ontspannen genoeg zijn, ontstaat onmiddellijk, bijna magisch, het gevoel van vreugde. Dat gevoel moeten wij uitbreiden en versterken; dat is de essentie en de room van Kum Nye. Wij kunnen erin roeren zodat het rijker en dieper, dikker en voller wordt. Het kan zo groot worden dat het bijna eeuwigdurend lijkt en we het niet meer hoeven te verliezen. Het heeft een romige kwaliteit en is in essentie pure nectar. We kunnen het versterken via de zintuigen tussen de huid en de spieren verspreiden, naar elk deel van het lichaam.” (KN I p.15 (4-druk)
“De sleutel tot het beofenen van Kum Nye is: geef jezelf geen instructies…Je hoeft alleen maar open te zijn, zonder je aan instructies vast te houden. “KNI p.26 (4-druk).
“Ontspan je en laat Kum Nye zichzelf doen. Laat de energie vrij stromen; fysiek, mentaal en emotioneel. Wees aandachtig en accepterend zonder aandacht te besteden aan je innerlijke dialoog of erin betrokken te raken. Houd je alleen maar bezig met wat er te doen valt, een oefening of massage – en maak je geen zorgen over het resultaat. Op die manier kan je een open instelling ontwikkelen..” KN I p.27 (4-druk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.