Open ontdekkingstocht

“Je zult merken dat je alle oefeningen die je met inspanning doet, ook op een ontspannen manier kunt uitvoeren en dat de oefeningen die je “losjes” doet, ook met inspanning kunnen worden verricht. Naarmate je je meer bewust gaat worden van subtiele innerlijke gevoelens, zul je ontdekken hoe je zowel het tempo als de inspanning waarmee je de oefening doet, kunt gebruiken om de gevoelsschakeringen van iedere oefening te versterken en wijder te laten worden. Laat het beoefenen van Kum Nye een open ontdekkingstocht zijn naar je innerlijke zintuigen en gevoelens. Naarmate je lichaam en geest meer geïntegreerd raken, zal je eigen gevoel van steeds groter evenwicht je gids worden.”KN II p. 157

Open ontdekkingstocht | “Je zult merken dat je alle oefeningen die je met inspanning doet, ook op een ontspannen manier kunt uitvoeren en dat de oefeningen die je “losjes” doet, ook met inspanning kunnen worden verricht. Naarmate je je meer bewust gaat worden van subtiele innerlijke gevoelens, zul je ontdekken hoe je zowel het tempo als de inspanning waarmee je de oefening doet, kunt gebruiken om de gevoelsschakeringen van iedere oefening te versterken en wijder te laten worden. Laat het beoefenen van Kum Nye een open ontdekkingstocht zijn naar je innerlijke zintuigen en gevoelens. Naarmate je lichaam en geest meer geïntegreerd raken, zal je eigen gevoel van steeds groter evenwicht je gids worden.”KN II p. 157

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.