Innerlijke alchemie

“Onze gevoelens en ons lichaam zijn als water dat in water stroomt.  Wij leren zwemmen in de energiestroom van de zintuigen.”

“De beoefening van Kum Nye  integreert gevoelens direct in het lichaam ipv ze door het verstand te kanaliseren. Onze gevoelens en ons lichaam zijn als water dat in water stroomt. In het begin “drijven” wij in gevoelens van openheid, zachtheid en vreugde en laten wij ons door die gevoelens dragen. Later ontstaat er een gevoel van volledig vertrouwen dat ons als het ware optilt.  Als wij eraan gewend raken om met deze gevoelens in contact te komen en met de energiestromen die ze veroorzaken, leren wij te “zwemmen” in de energiestroom van de zintuigen. Er ontstaat een gevoel van eenheid en heelheid: gedachten, zintuigen en bewustzijn smelten samen in een soort innerlijke alchemie. ”  KN 1 p.64

Innerlijke alchemie | "Onze gevoelens en ons lichaam zijn als water dat in water stroomt.  Wij leren zwemmen in de energiestroom van de zintuigen."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.