Kum Nye Yoga ervaren

De stille momenten tussen de oefeningen zijn het meest belangrijk. Tijdens deze stiltes kunnen de nieuwe gewaarwordingen en gevoelens zich ontvouwen. Geef jezelf tijd en ruimte ervoor. Durf stiltes steeds langer te laten worden, alsof het eeuwig gaat duren. Je duikt steeds dieper en dieper in je gevoelens. Door je adem rustig te volgen en je aandacht naar je gevoelens te brengen kan je je lichaamsbewustzijn, dus je eigen innerlijke wezen verhelderen. Je komt in contact met je intuïtie, je kennis van je lichaam, met de kennis van het Universum. Nieuwsgierig en zonder oordelen luister je naar je lichaam; wat gebeurt er nu in mijn lichaam? Wat voel ik? Waar voel ik?Hoe voelt het? Maak contact ermee. Blijf je ervaring volgen zo lang als het kan. Het is alsof je heel zachtjes gaat glijden in een bad met warm water. Je laat het gewoon gebeuren, zonder het te hoeven controleren en manipuleren. Je opent jezelf ervoor.Je hebt vertrouwen dat het juist is wat er gaat gebeuren. Je proeft je gevoelens, je kauwt er goed op, daarna ga je ze langzaam verteren en je geniet ervan! Laat je aandacht met je gevoelens en je zachte adem samen smelten. Zoals boter in de zon gaat smelten.

Zonder te veel te willen presteren, zonder te duwen en te trekken. Zonder te forceren of tegen te werken. Laat het zijn zoals het is. Voel het nu.

Alles komt en gaat zoals een golf op een oceaan. Wacht geduldig af in de diepte van je kern, tot het stormachtige weer voorbij is.  Je bent de beste vriend van jezelf dus begint nu met Kum Nye Yoga te ervaren.

DSC_0030

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.