Kum Nye ervaring als bron van voldoening in alle activiteiten

“Kum Nye biedt een manier om gezondheid, geluk en innerlijke vrede te bevorderen, die het fundament zijn voor zingeving in het leven en de poort naar de meest sublieme meditatieve ervaring. Als we ons de Kum Nye ervaring eenmaal eigen hebben gemaakt, kunnen we die in onze gedachten meedragen en toelaten dat die alles wat we zien en horen lichter maakt. Kum Nye kan ons opvrolijken met de blijdschap over een mooie dag, met het geluid van bladeren ruisend langs de bospad, met de geur van de bloemen op een zacht briesje. Wat voor werk we ook doen, we kunnen manieren vinden om het te zien als een middel om voldoening te kweken. We kunnen Kum Nye in al onze dagelijkse activiteiten brengen, de smaak van elke ervaring proeven, en de essentie ervan vermengen tot een rijke nectar – een bron van voortdurende vrede en voortdurend geluk.” uit het boek: Kum Nye De betekenis van vreugde, de betekenis van zijn” geschreven door Tarhang Tulku.

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.