“Houd het eenvoudig”

“Om een lichte, gerichte aandacht in je werk te ontwikkelen, kun je met een eenvoudige kleine taak beginnen en kijken of je van het begin tot het einde gewaar kunt blijven van al je handelingen – direct aanwezig in je eigen ervaring. Als je aandacht begint te verslappen, breng je die weer rustig terug. Wanneer je een taak klaar hebt, begin je aan een volgende. Iedere dag en ieder uur heb je de mogelijkheid op deze manier te oefenen.” Citaat uit het boek: “Bewustzijn, concentratie en energie” van Tarthang Tulku.

"Houd het eenvoudig" | "Om een lichte, gerichte aandacht in je werk te ontwikkelen, kun je met een eenvoudige kleine taak beginnen en kijken of je van het begin tot het einde gewaar kunt blijven van al je handelingen - direct aanwezig in je eigen ervaring. Als je aandacht begint te verslappen, breng je die weer rustig terug. Wanneer je een taak klaar hebt, begin je aan een volgende. Iedere dag en ieder uur heb je de mogelijkheid op deze manier te oefenen." Citaat uit het boek: "Bewustzijn, concentratie en energie" van Tarthang Tulku.

"Houd het eenvoudig" | "Om een lichte, gerichte aandacht in je werk te ontwikkelen, kun je met een eenvoudige kleine taak beginnen en kijken of je van het begin tot het einde gewaar kunt blijven van al je handelingen - direct aanwezig in je eigen ervaring. Als je aandacht begint te verslappen, breng je die weer rustig terug. Wanneer je een taak klaar hebt, begin je aan een volgende. Iedere dag en ieder uur heb je de mogelijkheid op deze manier te oefenen." Citaat uit het boek: "Bewustzijn, concentratie en energie" van Tarthang Tulku.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.