“Positieve energie visualiseren”

“Rek je s`morgens vlak nadat je bent opgestaan om het lichaam wat losser te maken. Ga dan rustig zitten met een rechte rug en adem door je neus en je mond diep in en weer heel diep uit, doe dit drie keer. Laat je lichaam en geest volledig stil worden. Deze stilte kan zo diep en volledig zijn dat je ook geen gedachten meer hebt. Laat dan vanuit deze stilte positieve energie en gedachten opkomen. Visualiseer de handelingen die je die dag moet verrichten op een positieve manier, stel je voor dat positieve gevoelens de hele dag stralend aanwezig zijn en dat die je hele leven doordringen, Herinner jezelf eraan dat je je niet alleen voor deze dag klaarmaakt, maar voor de totale toekomst. Laat vanuit je hart de wens ontstaan dat het leven er mooi en zinvol uitziet, en laat deze warme gedachten en gevoelens vrij stromen.” Citaat uit het boek van Tarthang Tulku: “Bewustzijn, concentratie en energie.

"Positieve energie visualiseren" | "Rek je s`morgens vlak nadat je bent opgestaan om het lichaam wat losser te maken. Ga dan rustig zitten met een rechte rug en adem door je neus en je mond diep in en weer heel diep uit, doe dit drie keer. Laat je lichaam en geest volledig stil worden. Deze stilte kan zo diep en volledig zijn dat je ook geen gedachten meer hebt. Laat dan vanuit deze stilte positieve energie en gedachten opkomen. Visualiseer de handelingen die je die dag moet verrichten op een positieve manier, stel je voor dat positieve gevoelens de hele dag stralend aanwezig zijn en dat die je hele leven doordringen, Herinner jezelf eraan dat je je niet alleen voor deze dag klaarmaakt, maar voor de totale toekomst. Laat vanuit je hart de wens ontstaan dat het leven er mooi en zinvol uitziet, en laat deze warme gedachten en gevoelens vrij stromen." Citaat uit het boek van Tarthang Tulku: "Bewustzijn, concentratie en energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.