Kum Nye brengt ons in contact met de pure energieen van lichaam en geest

 

Kum Nye brengt ons in contact met de pure energieen van lichaam en geest | <p>”Als wij werkelijk weten hoe wij gevoelens en fijne energieën kunnen opwekken en ontwikkelen en hun werking kunnen verfijnen zodat ze zichzelf voortdurend voeden en opladen in een vloeiende beweging, kunnen alle patronen van het levende organisme verfijnd, verkwikt en vernieuwd worden. Dat kan omdat Kum Nye ons in contact brengt met de pure energieën van lichaam en geest. Door ons gewaar zijn van elke gevoelschakering te vergroten, leren wij van binnen deze energievormen te bewegen. Wij raken vertrouwd met de verschillende gelaagdheden van een gevoel tot
we tenslotte in contact komen met de neutrale en volmaakt zuivere energie die elke vorm doordringt....” KN I p.16
“In Kum Nye zijn verschillende manieren, zowel bewegend als stil zittend, om de stroom van gevoelens en energie te stimuleren die lichaam en geest integreert. Eerst ontwikkelen we stilte in lichaam, adem en het denken. Door gewoon stil te zitten en te ontspannen kunnen wij gevoelens onderscheiden die we ons gewoonlijk niet bewust zijn.” KN I P.1</p>

”Als wij werkelijk weten hoe wij gevoelens en fijne energieën kunnen opwekken en ontwikkelen en hun werking kunnen verfijnen zodat ze zichzelf voortdurend voeden en opladen in een vloeiende beweging, kunnen alle patronen van het levende organisme verfijnd, verkwikt en vernieuwd worden. Dat kan omdat Kum Nye ons in contact brengt met de pure energieën van lichaam en geest. Door ons gewaar zijn van elke gevoelschakering te vergroten, leren wij van binnen deze energievormen te bewegen. Wij raken vertrouwd met de verschillende gelaagdheden van een gevoel tot
we tenslotte in contact komen met de neutrale en volmaakt zuivere energie die elke vorm doordringt….” KN I p.16
“In Kum Nye zijn verschillende manieren, zowel bewegend als stil zittend, om de stroom van gevoelens en energie te stimuleren die lichaam en geest integreert. Eerst ontwikkelen we stilte in lichaam, adem en het denken. Door gewoon stil te zitten en te ontspannen kunnen wij gevoelens onderscheiden die we ons gewoonlijk niet bewust zijn.” KN I P.1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.