Ontspanning proeven

IMG_20180410_085948

“Haal ongeveer tien keer diep adem en ontspan geleidelijk je hele lichaam. Ontspan je ogen, sluit ze als je wilt, en laat je mond openvallen. Laat de spanning van je voorhoofd en schedel glijden. Voel langzaam elk deel van je hoofd- je neus, oren, kaken, de binnenkant van je mond, je wangen – tot je hele hoofd volledig ontspannen is. Ontspan vervolgens de zijkanten en achterkant van je nek, je keel en de onderkant van je kin. Ga dan naar je schouders, borstkas, armen en handen, buik, rug, benen, voeten en tenen. Als je ergens spanning opmerkt, geniet dan van het gevoel van spanning die wegsmelt. Proef het gevoel van ontspanning, voel het werkelijk en geniet er steeds meer van tot het elk deel van je lichaam voedt.”KN I p.18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.