DE INNERLIJKE EN UITERLIJKE MASSAGE VAN GEVOELENS

” We leren de weldadige eigenschappen van de levende ervaring kennen. Het hele lichaam wordt verfrist, alsof het van binnen door zuiver bronwater besprenkeld wordt. Niet alleen het lichaam leeft op maar ook het verstand en alle zintuigen; zintuiglijke indrukken en gedachten komen tot leven. Al onze bezigheden, tot aan lopen of eten toe, dragen een ontspannen karakter. Ons leven verloopt soepel en we worden gezond en evenwichtig.

De sleutel tot zowel onze innerlijke integratie als een evenwichtige verhouding tot de buitenwereld ligt in onze gevoelens en zintuigen.Lichaam en geest kunnen gevoed en geheeld worden door onze gevoelens diep aan te raken en hun vloeiende ritmes wijd uit laten stromen, want ze zijn verbonden met de vitaliteit van het universum zelf. Door te ontspannen maken wij gevoelens wakker die zich verwijden en versterken tot we ons langzaam bewust worden van een diep, alles doordringend energieveld in ons lichaam en daarbuiten. Deze energie kan zichzelf van binnenuit in beweging houden en zo ons in ons dagelijks leven onderhouden en voeden en onze gewaarwordingen verversen, zodat we gevoelig en sterk worden en onze gewaarwordingen rijk en krachtig. Ons denken wordt ook helder en we ontdekken wat het betekent om evenwichtig te zijn.”KN I p.13/14

1509798120589

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.