Heerlijk genieten van gewoon jezelf zijn hier en nu!

Eerst is het hard werken om de Kum Nye oefeningen te doen, maar later voel ik mij heel tevreden en rustig. Na het oefenen van Kum Nye lijkt het alsof “ik” dus mijn ego minder sterk aanwezig is en mijn geest samen met mijn adem en mijn lichaam een eenheid vormt. Ik voel mij voldaan en geniet van elke moment van het leven door gewoon mij zelf te zijn. Oude gewoontes en patronen waarop ik tot nu toe met de wereld om mij heen ging zijn weggesmolten. Alsof de oude muren om mij heen die ik gedurende mijn gehele leven had opgebouwd, mijn angstige en negatieve ervaringen uit het verleden, opeens weg zijn. Ik voel mij lichter, opener en energieker.

Ik kijk ernaar de wereld om mij heen nu met een objectievere bril op.  Ik heb erin vertrouwen dat het leven goed gaat zoals het is, zonder te hoeven manipuleren en te speculeren. Mijn voorschrift om gelukkig te zijn is er juist hier en nu in mijn hart.

Ik kan groeien en zien dat toeval echt niet bestaat. Ik open mijn hart en luister naar mijn intuïtie. Ik volg mijn pad van mijn leven. Het doel van mijn pad is hoe ik de weg volg en niet het bereiken van een einddoel.

Ik volg mijn weg zonder te grijpen en te veel willen bereiken, zonder te pushen en af te dwingen. Laat het gewoon zijn zoals het is. Het is goed zo. Verander de wereld om je heen door eerst jezelf te veranderen. Alsof mijn positieve ervaringen zich verder  en verder  verspreiden naar buiten toe, zoals de rimpelingen van een steen ingegooid  in water die zich verder en verder over de oppervlakte uitbreiden.

Dank je wel Lama Tarthang Tulku dat U deze heilzame Kum Nye oefeningen aan het westerse leven had bekend gemaakt. Een echte transformatie van negatieve opgeslagen energieën in onze lichaam en hoofd naar positieve en gelukkige ervaringen in onze leven!

Het beoefenen van Kum Nye elke dag 45 a 60 minuten per dag doet wonderen.

 

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.