Spanning vrijlaten

“Het lichaam is als een vat gevuld met en omringd door ruimte. Het gehele lichaam beweegt zich in ruimte.” KN II p.93 9 (2-druk)

“Als je een negatieve emotie of een verharde plek in je lichaam of geest aanraakt, laat deze slapende energieën dan wakker worden. Meng ze met je rijke en blije gewaarwordingen, breng je adem in evenwicht en houd je bewustzijn open zonder je te sterk op een punt te richten. Blijf in contact met je gevoelens, sta toe dat ze je levendig en vrolijk maken en doordring ze met bewustzijn en adem. Met voldoende concentratie kun je deze gevoelens via een proces van innerlijke alchemie transformeren.” KN II p.96/97(2-druk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.