Integratie

“ Integratie en het met elkaar in evenwicht brengen van fysieke en geestelijke energieen bevrijdt ons van deze patronen. Wij leren deinen op het ervaren, zodat het ons kan voeden en bevredigen. Ons perspectief verandert en wij leren dingen op nieuwe manieren te gaan zien – wij zien in dat noch goede noch slechte ervaringen lang duren en wij worden minder door emotionele buien getroffen. Wij proberen onze ervaringen niet te beheersen of vast te zetten, want wij weten dat wij ons open kunnen stellen voor elke situatie in ons leven als een gelegenheid om te groeien. Wij openen ons voor het wezenlijke en heilzame van alle ervaringen, en zijn dan in staat te zien hoe kostbaar en gezegend elk aspect van het leven is. Onze innerlijke vrede brengt ons in contact met de harmonie van het leven en alles krijgt betekenis voor ons leven. Wij krijgen waardering voor iedere mens, iedere situatie, iedere gewaarwording en ieder gevoel – ook voor die ervaringen die wij als “ negatief” bestempelen. “ KN Ii p 14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.