“De intentie vastleggen”

“Neem de tijd om een rustige plek in de natuur te zoeken, waar je je goede gevoelens kan delen met ruimte en tijd, met de stenen en bomen. Kijk terug op het werk waarmee je bezig bent geweest, herken en geniet van de resultaten die je al bereikt hebt en draagt in stilte je kennis en positieve energie aan je vrienden en aan doelen die jij belangrijk vindt, versterkt daarmee je intentie om je bijdrage te verbeteren. Op een geschikt moment spreek je hardop, vanuit je hart, de intentie uit om vanaf nu de beste inspanning te geven waartoe je in staat bent.”

Citaat uit het boek van Tarthang Tulku: “Bewustzijn, concentratie en energie”.

"De intentie vastleggen" | "Neem de tijd om een rustige plek in de natuur te zoeken, waar je je goede gevoelens kan delen met ruimte en tijd, met de stenen en bomen. Kijk terug op het werk waarmee je bezig bent geweest, herken en geniet van de resultaten die je al bereikt hebt en draagt in stilte je kennis en positieve energie aan je vrienden en aan doelen die jij belangrijk vindt, versterkt daarmee je intentie om je bijdrage te verbeteren. Op een geschikt moment spreek je hardop, vanuit je hart, de intentie uit om vanaf nu de beste inspanning te geven waartoe je in staat bent."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.