“Geluid binnen geluid”

“Let op de geluiden om je heen of in je lichaam en luister ernaar zonder enig belang te hechten aan opkomende oordelen of gedachten. Luister of je een dieper geluid ontwaart binnen het geluid. Een aanhoudende focus op dit diepere niveau binnen het gewone voelen, kalmeert de geest en geneest pijnlijke agitatie.”

Citaat uit het boek; Liefde voor Kennis van Tarthang Tulku

"Geluid binnen geluid" | "Let op de geluiden om je heen of in je lichaam en luister ernaar zonder enig belang te hechten aan opkomende oordelen of gedachten. Luister of je een dieper geluid ontwaart binnen het geluid. Een aanhoudende focus op dit diepere niveau binnen het gewone voelen, kalmeert de geest en geneest pijnlijke agitatie."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.