“Ochtend Oefening”

“Elke ochtend voordat je je dag begint, kijk in de spiegel. Spreek jezelf vriendelijk en geduldig aan dat je jezelf belooft om goed voor jezelf te zorgen, wat er ook gebeurt. Je belooft jezelf dat je je lichaam, je geest en je hart goed zal verzorgen.”

Citaat uit het boek “Caring” van Tarthang Tulku

"Ochtend Oefening" | "Elke ochtend voordat je je dag begint, kijk in de spiegel. Spreek jezelf vriendelijk en geduldig aan dat je jezelf belooft om goed voor jezelf te zorgen, wat er ook gebeurt. Je belooft jezelf dat je je lichaam, je geest en je hart goed zal verzorgen."

Kunstwerk van Aleksandra Jadczuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.